Bij Kunuku Aqua Resort op Curaçao staat een robot achter de bar

Vakantievierders worden vanaf vrijdag in het Kunuku Aqua Resort op Curaçao voorzien van onder andere frisdrank, wijn, bier, rum cola of softijs geserveerd door een robot.
Resorteigenaar Wout Tieleman bouwde een lasrobot om tot elektronische barman om zijn gasten in de watten te leggen en te entertainen.

Het idee voor de Robo Bartender ontstond in de tijd dat Tieleman eigenaar was van een staalonderneming . Een lasrobot monteerde daar verschillende onderdelen aan elkaar. Samen met twee las- en staalbedrijven bouwde Tieleman de lasrobot tot Robo Bartender om, voor gebruik in zijn resort.

De Robo Bartender zal vanaf 15 december in gebruik worden genomen en kunnen de kinderen na een duik in het zwembad even een ijsje komen halen bij Knoekie – zo heet de robot.

Persoonlijk contact met de gasten is voor Kunuku Aqua Resort erg belangrijk, daarom staat er tussen half 11 ’s ochtends en 7 uur ’s avonds een gastvrouw of gastheer bij de bar om de machine toe te lichten en gasten te helpen bij het plaatsen van hun bestelling. De bedienende robotarm wordt meer gezien als entertainment, net zoals de zwembaden en glijbanen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *