Cas Abao

Plaatsen > Cas Abao

Cas Abao is een mooi ongerepte strand dat geschikt is voor een heerlijke stranddag met de gehele familie, maar Cas Abao staat ook bekend als een prima duik- en snorkelstek.

Routebeschrijving: ten noordwesten van Willemstad, de weg naar Westpunt nemen. Op 12.3 km vanaf de kruising richting Hato en de weg naar San Pedro slaat u linksaf en volg de richting Soto. Na 3.3 km ziet u aan uw linkhand de toegangspoort van Cas Abao.

Een stukje de weg inrijden en aan de linkerkant ziet u een klein schuurtje met een slagboom. Als hier iemand is, zullen ze u ongeveer 10 gulden toegang vragen. Daar staat tegenover dat het personeel zeer oplettend is, uw auto staat hier veilig.

Het strand van Cas Abao is een uitgestrekt strand met bomen voor de schaduw, indien u hier voor ca. 10 uur bent (Daarna zijn de schaduw plekken bezet.

Het strand van Cas Abao op Banda Abao is geschikt voor zwemmers, snorkelaars en duikers. Bekend van de serie ‘BónBiní Beach’.

Een vlot ligt vastgelegd voor de kust, heerlijk om te zonnebaden of te spelen.

Toiletten en snackbar aanwezig. Voor de douches moet u apart betalen, maar die kosten zijn inbegrepen als u een ligstoel huurt (5 Dollar). De ligstoelen zijn echter zo oncomfortabel dat u beter in het zand ligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *