Shon Moso, Playa

Plaatsen > Playa Shon Moso

Playa Shon Moso is één van drie afzonderlijke stranden: Playa Manzalino, Shon Moso en Largu die bij elkaar liggen. Ieder van deze drie stranden is uniek, en een bezoek waard.

Neem eten en veel drinkwater mee! Er zijn geen voorzieningen.

Routebeschrijving: ten noordwesten van Willemstad, na 12.3 km op de weg richting Westpunt gemeten vanaf de kruising van de weg richting Hato en de weg naar San Pedro, slaat u linksaf en volg de weg richting Soto. Na 5.3 km vindt u een wegwijzer naar San Juan, sla hier links af. Uiteindelijk komt u bij Landhuis San Juan. Als er een bewaker is, zal deze u 5 gulden/3 dollar toegang vragen. Ga dan aan de rechterkant van het Landhuis door het hek waar de onverharde weg begint. De weg is over het algemeen goed verzorgd, maar als je de voorkeur geeft aan absolute zekerheid, neem dan een 4-wheel drive auto.
Na een tijdje kom je aan een grote Y-splitsing in de weg. Neem de rechter afslag voor playa Manzalino, en de linker afslag voor Shon Moso en Largu. Bij de tweede Y-splitsing in de weg neemt u de rechter afslag voor Playa Shon Moso, en de linker naar Largu.

De Playa Shon Mosu is een mooie duikstek; het strand is rotsachtig.

Waarschuwing: Op de afgelegen stranden van Curaçao loopt u het risico overvallen te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *