Kalki, Playa

Plaatsen > Playa Kalki

Playa Kalki is een strand bij Westpunt. Playa Kalki heeft de bijnaam “Alice in Wonderland”. Toegang gratis.

Routebeschrijving: In het dorp Westpunt, slaat u linksaf bij de kruising ten zuiden van Westpunt ten einde verder naar het noorden te rijden langs de kustweg. Playa Kalki ligt 1,3 km vanaf dit kruispunt. Zodra u witte gebouwen op de heuveltop ziet staan, slaat u linksaf de ruime parkeerplaats op. De trap naar het strand (ca. 60 treden) ligt aan het einde. Brug oversteken en de snackbar en het toilet vindt u rechts en de toegang tot het strand links.

Playa Kalki is een zandstrand omgeven door kalkstenen klippen. Playa Kalki is een perfect strand om te zonnen en voor kinderen. U vindt schaduwbomen, een snackbar, en het mooiste – zeg maar uniekste – strand om tot rust te komen. Strandstoelen kosten 12 dollar. Het strand is niet groot, maar voor Curaçao redelijk te noemen.

Playa Kalki staat bekend als één van de mooiste duikplekken van Curacao, maar Playa Kalki is ook prima geschikt om heerlijk te snorkelen.

Op het strand van Playa Kalki  is een grillbar gevestigd. Het strand is het terras. We adviseren u echter om voedsel en water mee te nemen voor het geval de snackbar gesloten is.

Bovenop de rotsen van Playa Kalki ligt Lodge Kura Hulanda met bar/restaurant. Vanaf dit restaurant heeft u een mooi uitzicht over de ondergaande zon in de de oceaan en de baaien van Westpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *