Mambo Beach

Plaatsen > Mambo Beach

Mambo Beach is één van de populairste uitgaansgelegenheden op Curaçao. Mambo Beach ligt enkele kilometers ten zuiden van Willemstad en is een geliefde uitgaansplek voor zowel Nederlanders als eilandbewoners. Vorig jaar waren naast de swingende lokale sterren onder andere artiesten als Jan Smit, Veldhuis & Kemper, Ilse de Lange, Nick & Simon en Gerard Joling dé publiekstrekkers voor Mambo Beach. Overdag is het er relaxed vertoeven op het strand en genieten van een cocktail en een lekker hapje. ‘s Avonds is Mambo Beach één van de populairste uitgaansgelegenheden.

Nieuw op Mambo Beach is High Bubbles. Mambo Beach is de eerste strandtent ter wereld die in plaats van een high tea een High Bubbles organiseert. Elke zaterdag kan men op Mambo Beach met de voeten in het witte zand en uitzicht op de helder blauwe zee genieten van zoete en hartige lekkernijen en een glas Prosecco. Voor het ‘Blooming Dale’ gevoel organiseert Mambo Beach elke zondag Soulfull Sundae. ’s Middags staat een dj op het strand met zijn beste geluid en omringt door muzikanten. Funky grooves en soulful house komen tot leven op dit tropische dansfestijn.

Elke dinsdag is het filmavond op Mambo Beach, waar men op een strandbedje buiten aan het strand film kan kijken. Elke avond kan men er lekker eten. En op zaterdagavond is het de grootste openluchtdiscotheek op Curaçao. Op zondag is er op Mambo Beach van 17.00 tot 18.00 happy hour. Terwijl de zon ondergaat, wordt de barbecue aangestoken. Al gauw liggen vele spareribs, entrecotes en stokjes saté te grillen. Na de barbecue is het feest nog niet voorbij want op Mambo Beach gaat men door tot in de kleine uurtjes. Iedere zondag is er een live optreden en wordt de salsa en merengue gedanst.

Mambo Beach Curaçao heeft ook voor 2010 diverse bijzondere optredens gepland. Artiesten die zullen optreden zijn onder andere De Dijk (7 mei), Acda en de Munnik (23 juli), Alain Clark (in november) en Guus Meeuwis (28 oktober). Naast een programma met Nederlandse artiesten zijn er wekelijks live optredens van lokale artiesten.

Kijk voor meer informatie op www.mambocuracao.com

Bronnen: Persbericht “Mambo Beach Curaçao ook in 2010 the place to be” Aviareps Tourism.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *